Το σπίτι σας είναι ο προσωπικός σας παράδεισος. Όταν περνάτε πολλές ώρες εκεί και θέλετε όλα να είναι στην εντέλεια, όταν έρχεστε σε αυτό μόνο λίγες ώρες και θέλετε να απολαμβάνετε τις στιγμές χαλάρωσής σας, όταν υποδέχεστε φίλους…σε όλες τις στιγμές σας που έχετε ανάγκη διαφορετικά αλλά καθημερινά πράγματα.
Για όλες αυτές τις στιγμές, σας προτείνουμε έπιπλα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη. Οι κρεβατοκάμαρες και οι τραπεζαρίες είναι μερικά από τα πιο σημαντικά έπιπλα στο σπίτι που χρειάζεται να είναι ποιοτικά και άφθαρτα με το πέρασμα του χρόνου και την συνεχή χρήση τους.

Μικρό τραπέζι κυκλικό

Είστε από εκείνους που δεν θέλουν τραπεζαρία αλλά διακοσμούν τον χώρο τους με μικρά και πρακτικά επιπλάκια; Η ροτόνταScarlet από φυσικό ξύλο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον χώρο σας. Χωράει 4 καρέκλες άνετα και μπορεί να διαμορφώσει μία μικρή γωνιά στο σαλόνι σας, σε τόπο συνάντησης φίλων και συγγενών.

Μοντέρνα μεγάλη τραπεζαρία με παγκάκι

Αν ο χώρος σας είναι μεγάλος, μπορείτε να επιλέξετε την τραπεζαρία ΑΘΩΣ για να δώσετε τον ρόλο που πρέπει στο δωμάτιο που ονομάζεται τραπεζαρία. Αποτελείται από ένα μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι και παγκάκι στο ένα μέρος. Από τους πιο μοντέρνους τρόπους διακόσμησης και τους πιο λειτουργικούς.

Οι κρεβατοκάμαρες της ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε την σύνθεση που ταιριάζει στον χώρο σας και καλύπτει τις ανάγκες σας. Η κρεβατοκάμαρα με καπιτονέ κεφαλάρι και αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος είναι από τις πιο λειτουργικές που μπορούν να τοποθετηθούν στο δωμάτιό σας. Η κρεβατοκάμαρα Violet παράγεται σε χρώματα, διαστάσεις και υλικά της επιλογής σας.

Οι καλύτερες κρεβατοκάμαρες και τραπεζαρίες στη Θεσσαλονίκη!