Οι πιο εύγεστες τροφές συνήθως δεν είναι οι πιο υγιεινές! Αυτό ισχύει τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Οι σκύλοι και οι γάτες χρειάζονται τη δική σας προσοχή για να μπορέσουν να έχουν μία ολοκληρωμένη διατροφή.
Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή της τροφής τους, πρέπει να σας βρίσκει έτοιμους και διαβασμένους! Ας ξεκινήσουμε με τους σκύλους, οι οποίοι μπορούν να τραφούν με πάρα πολλά τρόφιμα και αν τους δινόταν η ευκαιρία να διαλέξουν καθημερινό μενού, αυτό θα ήταν πολυποίκιλο σίγουρα.
Συγκριτικά με την ξηρά τροφή, η κονσέρβα σκύλου είναι πιο μαλακή, πιο εύγεστη και πλησιάζει πολύ στο κανονικό κρέας. Γι΄αυτό και πολλές φορές παρατηρείται να αναμειγνύεται η ξηρή σκυλοτροφή με την κονσέρβα.
Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της κονσέρβας, είναι το υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης και το μεγάλο ποσοστό επί τοις εκατό ως νερό. Σαφώς και είναι πολύ κοντά στην φυσική τροφή που αρέσει στους σκύλους και είναι ευκολότερη στο μάσημα. Τέλος, αν δεν ανοιχτούν, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
Δείτε παρακάτω δύο σκυλοτροφές της Belcando καιτης Samsfield που προτιμούν τόσο οι σκύλοι όσο και τα αφεντικά τους, εξαιτίας των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών.
BELCANDO ADULT ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΠΑΠΙΑ


Υψηλής ποιότητας κρέας παρέα με λαχανικά, σιτηρά και μεταλλικές ουσίες! Από τις πιο εύγεστες κονσέρβες που συνήθως οι σκύλοι τρώνε από την πρώτη στιγμή. Μπορείτε να την αγοράσετε εύκολα και γρήγορα.
Sam'sField Σολομός & Κοτόπουλο


Super Premium σκυλοτροφή με 80% σολομό που αποτελεί την καλύτερη ποιότητα τόσο για τους ενήλικους σκύλους όσο και για τα κουτάβια.
Υγρή τροφή γάτας
Η κονσέρβα γάτας είναι από τις αγαπημένες των γατιών, αφού εμπεριέχουν θρεπτικά συστατικά και γευστικότητα. Χορταίνει και γεμίζει με υγεία κάθε γάτο και γάτα!
Ανάμεσα στις επώνυμες τροφές, σας προτείνουμε τα φακελάκια NaturalTrainerpouches που περιέχουν κομματάκια από κρέας της επιλογής σας (κοτόπουλο, μοσχάρι, σολομό, μοσχάρι, μπακαλιάρο) συνδυασμένα με φρούτα, λαχανικά και βότανα. Δείτε εδώ την ποικιλία.
Για να αγοράσετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς, την τροφή για τον σκύλο και την γάτα σας με αυθημερόν παραδόσεις από το Νο1 onlinepetshop μπείτε στο Pets&Friends!