Θέλετε να εξοπλίσετε το μπάνιο σας με χρηστικά είδη στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς; Τώρα στο onlineκατάστημα 1services μπορείτε να βρείτε κάθε εξοπλισμό καθαρισμού για να έχετε πάντα τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο.
Για τους χώρους του μπάνιου και της κουζίνας, που χρειάζονται ενίσχυση με ειδικά αξεσουάρ για την καθαριότητά τους, επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο φθηνά και χρηστικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε με ένα κλικ.
Σαπουνοθήκες
 
Κολλήστε στον τοίχο σας την σαπουνοθήκη από υψηλής ποιότητας ABS πλαστικό και επαναγεμίστε την όποτε χρειάζεται. Διαθέτει χερούλι με πάτημα και με τον αγκώνα και μπορεί να αποσπαστεί από τον τοίχο εύκολα για να πλυθεί. Βρείτε την εδώ Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε απλές inox σαπουνοθήκες που δεν σκουριάζουν με μεγάλη χωρητικότητα.
Κάδοι απορριμμάτων
Οι κάδοι απορριμμάτων μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στο μπαλκόνι ή την αυλή σας για να μπορείτε να πετάτε εκεί όποια σκουπίδια δεν θέλετε να αφήνετε μέσα στο σπίτι, χωρίς να μυρίζουν.
 
Αποκτήστε με ένα κλικ τον κάδο απορριμμάτων με καπάκι και ρόδες που μπορεί να έρθει σε 48 ώρες στον χώρο σας. Καθαρίζεται πανεύκολα και έχει μεγάλη χωρητικότητα.
Καλαθάκια WC
 
Δείτε τα καλαθάκια WCσε σετ κάδος - πιγκάλ με print από διάφορες χώρες που μπορούν να αλλάξουν τη διακόσμηση στο μπάνιο σας και να σας προσφέρουν χρηστικότητα. Επιλέξτε από εδώ ένα από τα πολλά ρετρό σχέδια.
Περισσότερες αγορές στο oneservices-eshop.gr.