Η εκπόνηση μιας αρχιτεκτονικής μελέτης αποβλέπει στο να επιλύσει πολλά προβλήματα ως προς την τελική διαμόρφωση ενός κτηρίου αλλά κυρίως να προσφέρει κάλυψη στην έκφραση της ανθρώπινης ανάγκης να μεταφέρει το σχέδιο σε ένα πραγματικό κτίσμα.
Οι αρχιτεκτονικές μελέτες μπορεί να αφορούν πολύ γενικά στοιχεία όπως η ενιαία κατασκευή αλλά και πιο ειδικές μελέτες όπως είναι η προσεκτική διαρρύθμιση των υπαίθριων χώρων.
Γιατί να εμπιστευθείτε την ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ για μία αρχιτεκτονική μελέτηΗ κατασκευαστική εταιρεία ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ενσωματώνει την εμπειρία και την άρτια σχεδιαστική γνώση, μετά από πολλά χρόνια πρακτικής και συμμετοχής σε πολλά καινούργια έργα. Η εταιρεία δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο καταφέρνει πάντα να κατασκευάζει πρωτοποριακές κατασκευές με μοντέρνα και σύγχρονη ματιά αλλά και με υλικά σύγχρονης τεχνολογίας.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας διερευνά την αγορά ακινήτων, προσφέρει την αρχιτεκτονική μελέτη στην περίπτωση ανακαίνισης, αναλύει το ακριβές κόστος μιας κατασκευής και συνεργάζεται με τοπικούς φορείς προκειμένου να διασταυρώνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.
Βιομηχανικά Κτίρια
Για έργα μεγάλου μεγέθους τα βιομηχανικά κτίρια αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Η τεχνική εταιρεία ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης ενός έργου. Το προσωπικό δίνει σημασία στο στάδιο προ-κατασκευής, δημιουργώντας ένα πλαίσιο εργασιών με χρόνους που θα τηρηθούν ευλαβικά. Η ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ προσφέρει λύση για κάθε ανάγκη ανεξαρτήτως μεγέθους και χρήσης.
Στα βιομηχανικά σύμμεικτα κτήρια επιτυγχάνεται μικρότερο δυνατό φορτίο σε σχέση με μία συμβατική κατασκευή. Επίσης είναι κατασκευές υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Σε όλα τα επίπεδα το κτήριο είναι ολοκληρωμένο και δεν του λείπει τίποτα.
Ανάμεσα στις κατασκευαστικές εταιρείες, η ΔΟΜΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ είναι από τις καλύτερες. Τα τεχνικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Πεύκη και οι τεχνικοί της μπορούν να πραγματοποιήσουν μελέτη σε κάθε περιοχή της Αθήνας.
Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία Δομικός Ιστός.