Φούτερ και τζιν, ένας συνδυασμός που θα μπορούσατε σίγουρα να φοράτε κάθε μέρα, χωρίς να το βαριέστε. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Vagrancy, όπως και σε κάθε ένα από τα φυσικά καταστήματα, μπορείτε να βρείτε αναρίθμητα ανδρικά φούτερ και ανδρικά τζιν σε χαλαρή γραμμή αλλά και μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά ρούχα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ανάμεσα σε φούτερ και ανδρικά τζιν παντελόνια που μπορείτε να χαρείτε φορώντας τα κάθε εποχή, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το LIMITED GREY ZIPPED HOODIE είναι ένα φούτερ που μπορεί να φορεθεί με το τζιν και την φόρμα σας, από το πρωί ως το βράδυ σαν μπλούζα και σαν ζακέτα την άνοιξη, ακόμα και το καλοκαίρι που μπορεί η θερμοκρασία να είναι χαμηλή τα βράδια. Το φούτερ σε γκρι με κουκούλα, σε longline και άνετη γραμμή θα σας συντροφεύσει σε όλες τις εξορμήσεις και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Δωρεάν μεταφορικά!


 

Φούτερ-ζακέτα σε μαύρο χρώμα με κουκούλα που συνδυάζεται τόσο με φόρμα, τζιν όσο και με υφασμάτινο παντελόνι. Βρείτε την Hoodie ζακέτα από εδώ σε πολύ καλή τιμή.

Τζιν σε boyfriend cut με γυρισμένα ρεβέρ σε σκούρα απόχρωση και πολύ καλή εφαρμογή. Με σκίσιμο στα γόνατα και print στην πίσω τσέπη.
Συνδυάστε το με ένα t-shirt από τα hand made της μεγάλης ποικιλίας Vagrancy με μοναδικά σχέδια που έχουν επιρροή από τις τελευταίες καλλιτεχνικές εξελίξεις.
Βρείτε όλη την μεγάλη ποικιλία από φούτερ, παντελόνια, ζακέτες, σορτς, πουκάμισα στο πιο μοντέρνο online κατάστημα…Vagrancy!