Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το 2018 ο Βόλος χρειάστηκε μόλις 6΄ για να πάρει το ντέρμπι κόντρα στην Κέρκυρα και παράλληλα να αυξήσει την διαφορά του από την 3η θέση. Στα του αγώνα και οι δυο ομάδες μπήκαν καλά στο ματς, χωρίς όμως να έχουν κάποια κλασσική φάση.
Όλα αυτά μέχρι το 34΄ όταν το πλασέ του Ηλιόπουλου το απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης σε κόρνερ. Η απάντηση από πλευράς Κέρκυρας ήταν διπλή.Αρχικά στο 36΄ με το σουτ του Λινάρδου να αποκρούεται από τον Καραγκιολίδη και εν συνεχεία στο 45΄, με το σουτ του Τουράμ να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη.
Στο β΄ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 67΄ η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντου, το οποίο κέρδισε ο Σιατραβάνης από τον Δημόπουλο.Οι Θεσσαλοί μετά το τέρμα που δέχτηκαν ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν μέσα σε 6΄ να φέρουν τα πάνω- κάτω. Ο Πέντα στο 82΄ με μακρινό σουτ και ο Μάντζης στο 88΄ με σουτ έκαναν το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τρίκαλα – Αιγινιακός 2-0
Συνέχεια στο αήττητο σερί τους το οποίο τρέχουν τις τελευταίες αγωνιστικές έδωσαν τα Τρίκαλα , τα οποία πέτυχαν την τρίτη νίκη στην έδρα τους...Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα ήταν αυτό που μπήκε καλύτερα στο ματς, χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή μπροστά στα καρέ του Καραγκιόζη.
Αντίθετα οι Μακεδόνες σε δύο περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν. Αρχικά στο 24΄, με το σουτ του Πολύζουνα φεύγει λίγο άουτ από το τέρμα του Ταϊρη και εν συνεχεία στο 37΄ με τον Μαρκόφσκι να βγαίνει τετ α τετ με τον Ταϊρη τον τελευταίο να τον νικά.
Στο διάστημα 40΄-43΄ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με τους Καπό και Έππα, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.
Στο β΄ ημίχρονο τα Τρίκαλα μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 77΄ έκαναν το 1-0, χάρη σε σουτ του Καπού.

Aπόλλων Λάρισας -ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-3

Εύκολη νίκη για τον ΑΟΧ /Κισσαμικού ο οποίος επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 3-0 εκτός έδρας.
Αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Κρητικούς στη φετινή Football League. Στο 19' ο Ρίσκι με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 36' ο Φινλανδός επιθετικός με προβολή έστειλε εκ νέου τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη κατάφερε να διαχειριστεί το σκορ, χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου από τον Απόλλωνα. Στο 82' και πάλι ο Ρίσκι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα των Χανίων.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (31' Γαρυφαλλόπουλος, 68' Καμπέρης), Χατζής, Σουλιώτης, Λουκάο, Καρατάσιος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Τασιούλης (80' Γκουντρουμπής).
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Καραγεώργης, Τόλι, Φαζός, Γκίνη, Σελινιωτάκης (87' Χαλκιαδάκης), Ρίσκι, Αποστολόπουλος (71' Καραγιάννης), Αρναρέλλης (81' Τεγούσης), Βρεττός.

sdna.gr/fosonline.gr