Το μοναδικό «διπλό» στη Super League, στα ματς που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα, πέτυχε ο Βόλος επί του Πανιωνίου με 2-1.
Οι «νεοφώτιστοι» έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην κορυφαία κατηγορία και στην πρώτη τους εμφάνιση πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη.
Οι Βολιώτες αιφνιδίασαν τους νεοσμυρνιώτες και με ηγέτη-σκόρερ τον Ισπανό, Μουνίθ, κατάφεραν να πετύχουν τη μεγάλη νίκη «σοκάροντας» τους γηπεδούχους, που μείωσαν στις καθυστερήσεις, αλλά τελικά δενμ απέφυγαν την ήττα.
Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 38΄ με τον Μουνίθ και στις αντεπιθέσεις του δεύτερου μέρους, ο ίδιος παίκτης «έγραψε» το 2-0 στο 74ο λεπτό.
Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μείωσαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αραμπούλι, αλλά στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Βαθμό η ΑΕΛ, χαμένο πέναλτι ο Ατρόμητος
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στο Περιστέρι, η ΑΕΛ κατάφερε να φύγει αήττητη στο ματς της πρεμιέρας της Super League με τον Ατρόμητο (1-1).
Το ματς ήταν άκρως συναρπαστικό και κράτησε αμείωτο το ενδιφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Νάτσο, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Μιλοσάβλιεβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχασε μοναδική ευκαιρία στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει το «τρίποντο», καθώς ο Ούμπιδες νικήθηκε από τον Κρίστινσον στο πέναλτι που εκτέλεσε και που δόθηκε από το διαιτητή μετά την χρήση του VAR. Δύο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος με τους Βέλλιο (44') και Ούμπιδες (60'), ενώ η ΑΕΛ στο 27' είχε δοκάρι με τον Μόρα.

naftemporiki.gr