Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ η πειθαρχική επιτροπή της Super League αποφάσισε τη συνέχιση του ντέρμπι από το σημείο που διεκόπη.
Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν ακόμη και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καθώς και με βαρύ πρόστιμο 94.500 ευρώ. Η υπόθεση εξετάστηκε χθες (21/03) και σήμερα (22/03) η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας ανακοίνωσε την απόφασή της.
Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε από το πρωτοβάθμιο όργανο της διοργανώτριας αρχής στην ένσταση που κατέθεσε για αντικανονική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα με 1-0.
Ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι ο Γερμανός διαιτητή, Φριτς, κακώς διέκοψε τον αγώνα από τη στιγμή που δεν είχε συμπληρωθεί η μία ώρα που απαιτείται για να κρίνει αν υπάρχουν οι συνθήκες για ομαλή ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Έτσι αποφάσισε να συνεχιστεί το ματς από το σημείο που διακόπηκε, δηλαδή το 70ο λεπτό της αναμέτρησης!
Πλέον, καλείται η Super League να ορίσει πότε θα διεξαχθούν τα εναπομείναντα λεπτά του ντέρμπι και με ποιον… διαιτητή, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Γερμανός Φριτς θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει το ματς.

naftemporiki.gr