Ο Ράτκο Ντόστανιτς έφυγε από τον πάγκο των Τρικάλων, αλλά η κατρακύλα συνεχίζεται και την Τετάρτη (21/11) η Σπάρτη πήρε το εντός έδρας τρίποντο με 2-0 για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής.
Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή ήττα για τον ΑΟΤ, που με 3 βαθμούς βρίσκεται στη 14η θέση, την ίδια στιγμή που οι Λάκωνες έκαναν σεφτέ στις νίκες και με 5 πόντους μοιράζονται την 11η θέση με τον Αήττητο Σπάτων.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, o Τιεντσέ στο 5' έκανε το σουτ και ο Ταΐρης απέκρουσε, ενώ το πρώτο σουτ των Θεσσαλών καταγράφηκε στο 32', το επιχείρησε ο Γιουκαρής και το εξουδετέρωσε ο Σταματόπουλος.
Ο ίδιος παίκτης σούταρε και στο 38' και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ, σε ένα πρώτο ημίχρονο που, όπως γίνεται φανερό, κύλησε δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Λάκωνες βρήκαν το γκολ στο 61' με την κεφαλιά του Φραγκούλη ύστερα από σέντρα του Στογιάνοβιτς, με τον ΑΟΤ να πιέζει εν συνεχεία για την ισοφάριση.
Στο 75', λοιπόν, ο Σταματόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Συμελίδη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν άστοχο το σουτ του Μακρίδη.
Οι φιλοξενούμενοι άφησαν πολλά κενά στα μετόπισθεν όσο ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος και οι παίκτες του Αντρέι Τσερνίσοφ το εκμεταλλεύθηκαν, με τον Στογιάνοβιτς αρχικά να νικιέται στο τετ α τετ από τον Ταΐρη στο 90'.
Εντέλει, το 2-0 ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Στογιάνοβιτς να δίνει την ασίστ στον Βλαχομήτρο, που με πλασέ σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιουματζίδης του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τους Βεργέτη και Κύριο του Συνδέσμου Αρκαδίας.
ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Καλούσης (81' Αρώνης), Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος (84' Παυλής), Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (59' Βλαχομήτρος).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιάννης Παπαϊωάννου): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος (74' Ρούνεϊ), Γιουκαρής (58' Καπός), Συμελίδης, Μακρίδης, Σταματάκος.

a-sports.gr