Πρωταθλητής Ελλάδας για 3η φορά στην Ιστορία του και πρώτη μετά από 34 χρόνια (1985) στέφθηκε και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Super League.
Μπροστά σε 30.000 οπαδούς του, που δημιούργησαν από πολύ νωρίς μία εκρηκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει το υποβιβασμένο Λεβαδειακό με 5-0 (δύο γκολ ο Σάκχοφ κι από ένα οι Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Σφιντέρσκι) και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλητή μπροστά στο κοινό του.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός του τίτλου, διατήρησε και το αήττητο που έχει από την έναρξη της περιόδου και είναι, πλέον, στο χέρι του να κλείσει τη σεζόν χωρίς να χάσει και να ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατείχε ο Παναθηναϊκός εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η γιορτή που είχε στηθεί στις εξέδρες από τους φίλους του ΠΑΟΚ δεν «παρέσυρε» τους γηπεδούχους, που από τα πρώτα λεπτά έδειξαν τις διαθέσεις τους.
Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν στο ματς με ένα και μοναδικό στόχο: να «καθαρίσουν» το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να μην επαναληφθεί αυτό που στο παρελθόν έχει συμβεί σε αρκετά γήπεδα, όπου ομάδες που ετοίμαζαν γιορτή για να πανηγυρίσουν, στο τέλος «αυτοκτονούσαν».
Δε συνέβη αυτό στην Τούμπα, καθώς στα πρώτα 8 λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε ήδη πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων (3΄ Σάκχοφ και 8΄ Μπίσεσβαρ με πέναλτι) και ουσιαστικά το ματς είχε... τελειώσει.
Το... πάρτι είχε ξεκινήσει και συνεχίστηκε με άλλα τρία τέρματα από τους «ασπρόμαυρους» από τους Βαρέλα, Σάκχοφ και Σφιντέρσκι.

naftemporiki.gr