Με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε, ο Βόλος επικράτησε 2-1 του Πανιώνιου στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 14η αγωνιστική της Super league.
Οι γηπεδούχοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα κι ανέβηκαν στην 10η θέση με 17 βαθμούς, σε αντίθεση με τους Νεοσμυρνιώτες που παραμένουν σε δυσχερέστατη θέση.
Ο Πανιώνιος με γκολ του Εμμανουηλίδη (πλασέ) στο 27΄ προηγήθηκε δίκαια στο πρώτο ημίχρονο καθώς στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Η μοναδική καλή στιγμή του Βόλου στα πρώτα 45 λεπτά ήταν μια κεφαλιά του Μάντζη στο 39΄ την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαλέρμπ. Ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 42΄ όταν ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μελίσσας έδειξε ότι ήταν σε ετοιμότητα. 
Όμως στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και δημιούργησαν μια σειρά από ευκαιρίες. Αρχικά στο 53΄ (από λάθος του Μαλέρμπ) και στη συνέχεια στο 55΄ (σουτ του Μάντζη άουτ) και στο 59΄(σουτ του Μουνίθ έδιωξε ο Μαλέρμπ).
Η επιθετικότητα των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο 74΄ όταν ο Μουνίθ σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Ευαγγέλου και ο διαιτητής υπέδειξε με την βοήθεια του VAR.
Ο Βόλος έχασε στο 78΄ μία ακόμη ευκαιρία όταν το σουτ του Μουνίθ, απέκρουσε ο Μαλέρμπ, ενώ στο 83΄ τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, καθώς έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Ευαγγέλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν ανέτρεψε τον Μάντζη.
Έτσι στο 87' ο Βόλος έφθασε στο 2-1 με καρφωτή κεφαλιά του Τσοκάνη έπειτα από ωραία σέντρα του Ντεντάκη, πήρε τη νίκη και και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

naftemporiki.gr