Βαθμός… χρυσάφι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που πήραν τα Τρίκαλα στην έδρα του Αήττητου Σπάτων με την ισοπαλία 1-1, καθώς πριν συμπληρωθεί το μισάωρο του αγώνα έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ράντι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.
Είναι ένας πολύ σημαντικός πόντος στη «μάχη» για την παραμονή στην FootballLeague, αφού έδειξαν χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο και παρότι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα και έμειναν και πίσω στο σκορ, μπόρεσαν να αντιδράσουν και να αποσπάσουν την ισοπαλία.
Έτσι τα Τρίκαλα είναι στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 12 βαθμούς σε 13 ματς, είναι στην διακεκαυμένη ζώνη, όμως δεν άφησαν τον Αήττητο να κερδίσει και να προσπεράσει. Η ομάδα των Σπάτων παραμένει προτελευταία, στην 15η θέση, με 10 βαθμούς σε 13 ματς και έχει από κάτω μόνο τον Αιγινιακό.
Κι’ όμως το παιχνίδι για τους γηπεδούχους ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφενός με τη αποβολή του Ράντι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 28’ για αγκωνιά στον Κασνέτση και λίγα λεπτά μετά ο Αήττητος πήρε «κεφάλι» στο σκορ.
Ο Ταμπάκης στο 35’ έκανε το 1-0 με «μυτάκι» από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αφού εκμεταλλεύτηκε το καλό πρέσινγκ του Χατζηιωαννίδη και το κλέψιμο πάνω στον Λάσκαρη.
Η ομάδα των Σπάτων είχε τον έλεγχο και το αριθμητικό πλεονέκτημα και τεχνικός των Τρικάλων, Θωμάς Γράφας αποφάσισε να ρισκάρει νωρίς και να κάνει πιο επιθετικούς του φιλοξενούμενους, βγάζοντας τον Λάσκαρη και περνώντας τον Ζακουανί.
Τα Τρίκαλα άντεξαν στην πίεση, έχοντας καλή ανασταλτική λειτουργία και στο 50’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1.  «Δράστης» ο Τριανταφυλάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, καθώς η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Κοκκαλά.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν προσεκτικά, έκλεισαν τους διαδρόμους στην άμυνά τους και στην ουσία βγήκαν κερδισμένοι από ένα ματς που τους ήρθαν όλα ανάποδα, όπως για παράδειγμα η αλλαγή του Ζακουανί, λόγω τραυματισμού, κι ενώ ο Γάλλος είχε μπει επίσης ως αλλαγή στο α’  ημίχρονο.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπακογιάννης (Αθήνας) και είχε για βοηθούς τους Κοττορό (Δωδ/νήσου), και Παγουρτζή (Πειραιά).
Κίτρινες: 12’ Κασνέτση, 19’ Ράντι, 22’ Λάμπρου, 28’ Πάνος, 33’ Τσιάρας, 41’ Λύρας, 71’ Τριανταφυλλάκος, 90’ Γκότοβος, 90’ Ηρακλής
Κόκκινη: 28’ Ράντι (δεύτερη κίτρινη κάρτα)
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτση, Λάμπρου, Ταμπάκης (79’ Πλαβούκος), Κατσέρης (80’ Κοκκόρης), Λύρας, Χατζηϊωαννίδης.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (39’ Ζακουανί, 73’ Σμυρλής), Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Συμελίδης, Καπός (88’ Γκουγκούδης).

a-sports.gr