Πολύ σημαντική όσο κι ευρείας έκτασης νίκη σημείωσε ο Παναιτωλικός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο.

Η νίκη έδωσε στα «καναρίνια» μεγάλη βαθμολογική ώθηση κι επέτρεψε στους γηπεδούχους να προσπεράσουν (με αγώνα περισσότερο) την Ξάνθη, η οποία βρίσκεται πλέον στη 13η θέση και στη ζώνη του μπαράζ παραμονής.

Μετά από ένα «αναιμικό» πρώτο ημίχρονο, όπου οι μοναδικές στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν η ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Βινίσιους Σίλβα στο 29΄ (απέκρουσε ο Φερνάντεθ) και το πλασέ του Ρόσα στο 44΄ που πέρασελίγο άουτ, ο Παναιτωλικός ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη.

Στο 53΄, ύστερα από ολέθριο σφάλμα του Μιχαήλ, ο Μουνιέ έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Γάλλος επιθετικός στο 61΄ έγινε δημιουργός από εκτελεστής, όταν έβγαλε την μπαλιά στον Ντάουντα, που σημείωσε το 2-0.

Και για το... κερασάκι στην τούρτα, ο Μουνιέ έβαλε την τελευταία «πινελιά» στο παιχνίδι στο 77΄, όταν με ωραίο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Λιάβας, Κέβιν, Ντάλσιο (86’Λουσέρο), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (86’Αρίγκμπι), Άλβαρες (79’Μιμίτο), Ντάουντα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχάηλ, Μούζεκ (78’Στελιάνο), Σεσέροβιτς (56’Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος (78’Πινάκας), Βινίσιους (57’Ασούμπρε), Τόρζε (85’Λουφάκης), Παπάζογλου

naftemporiki.gr