Η διαφορά σε ατομική ποιότητα έκανε τη διαφορά απόψε στην Allianz Arena, όπου η Μπάγερν νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Champions League, καθώς σημείωσε το «4Χ4» στον Β΄ όμιλο.

Αντίθετα, η πειραϊκή ομάδα έμεινε στον ένα βαθμό και για να ελπίζει σε πρόκριση, κυρίως στο Europa League ως τρίτος, θα πρέπει να βρει βαθμούς απέναντι στην Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα, στους δύο εναπομείναντες αγώνες του.
Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, Μαρτίνς και Τσιμίκας δήλωναν πως η πειραϊκή ομάδα έχει περίσσια αυτοπεποίθηση και ότι θα προσπαθήσει να γράψει Ιστορία.
Αντ΄ αυτού ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε απολύτως παθητικά στο παιχνίδι, ήταν τουλάχιστον μια ταχύτητα κάτω από την Μπάγερν, οι παίκτες του έχαναν όλες τις μονομαχίες βγαίνοντας δεύτεροι στις φάσεις, δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και ήταν ο Σα που κράτησε το σκορ σε χαμηλό επίπεδο, σε ένα ματς που ήταν από την αρχή ως το τέλος μονόλογος της πρωταθλήτριας Γερμανίας.
Οι Πειραιώτες πήραν λοιπόν ό,τι διεκδίκησαν στον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή τίποτα, παρότι ήταν εκείνοι που είχαν τη μεγάλη φάση για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 16΄ ο Γκερέρο γύρισε την μπάλα με το τακουνάκι από λάθος του Αλάμπα και ο Ραντζέλοβιτς σούταρε διαγώνια άουτ.
Στο πρώτο μισό η Μπάγερν είχε δύο καλές στιγμές, στο 35΄ με τον Κομάν να σουτάρει και τον Σα να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου οι Βαυαροί έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Παβάρ σταμάτησε στο δοκάρι.
Τελικά το σκορ άνοιξε στο 69΄, όταν ο Κομάν ταλαιπώρησε για πολλοστή φορά τον Τσιμίκα, έβγαλε τη σέντρα χαμηλά και ο Λεβαντόφσκι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ του στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 89΄ ο Πέρισιτς στην πρώτη επαφή του με την μπάλα, καθώς ο Κροάτης είχε αντικαταστήσει πριν από μερικά δευτερόλεπτα τον Γκνάμπρι.

naftemporiki.gr