Μαύρη επέτειος η σημερινή ημέρα για τη Λάρισα, καθώς συμπληρώνονται 33 χρόνια από τον άδικο χαμό του Χαράλαμπου Μπλιώνα, το πρώτο θύμα του χουλιγκανισμού στα ελληνικά γήπεδα.
Σαν σήμερα, 26 Οκτώβρη του 1986, μια φωτοβολίδα που πέταξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τον βρήκε στο λαιμό, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
"Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, 26 Οκτωβρίου 1986. Η ανοδική πορεία της ΑΕΛ και η πανελλήνια καταξίωσή της στο γκρουπ των κορυφαίων ομάδων, ποτίζεται πάλι με αίμα.
Αυτή τη φορά είναι ο Χαράλαμπος Μπλιώνας που από χέρι δολοφονικό διευρύνει τον "κατάλογο" των αδικοχαμένων "βυσσινί" αδελφών. Πρώτο θύμα του ελληνικού χουλιγκανισμού!!!
Εκείνες οι συγκλονιστικές στιγμές δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Δάκρυα και αίμα. Σπάει η καρδιά σε χίλια κομμάτια και ο θυμός σφαλίζει κάθε χαραμάδα συγγνώμης. Κι ύστερα κάθε ψυχή, ΑΕΛική αλλά και πραγματικά φίλαθλη, ξεχειλίζει από οργή.
33 χρόνια μετά κι ακόμα κανείς πολιτειακός ταγός δεν μπόρεσε να τιθασεύσει τη μάστιγα του χουλιγκανισμού. Κανείς τους δεν συγκινήθηκε από τον άδικο χαμό του Μπάμπη.
Ημίμετρα και ευχολόγια. Οι προεδρικοί στρατοί των χούλιγκανς και των εν δυνάμει δολοφόνων, παραμένουν. Παραμένουν όμως αναλλοίωτες και η  μνήμη του  Χαράλαμπου Μπλιώνα που επιζητά δικαίωση, αλλά και η οργή όλων των αγνών φιλάθλων που απαιτούν επιτέλους δραστική και τελεσίδικη λύση."