Δύο 24ωρα έχουν περάσει, από τη στιγμή που η 8χρονη Αλεξία, έπεφτε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της, χτυπημένη από αδέσποτη σφαίρα. Από εκείνη τη στιγμή ο χρόνος έχει σταματήσει για την ίδια αλλά και για την οικογένειά της.
Σήμερα, οι γιατροί είπαν πως άρχισε να φαίνεται ένα σημάδι αισιοδοξίας για την μικρούλα, η οποία παραμένει για τρίτο 24ωρο στην εντατική, χωρίς όμως να ξεφεύγει ακόμα τον κίνδυνο.
Την ίδια ώρα, οι Αρχές δίνουν μάχη με τον χρόνο για να καταφέρουν να εντοπίσουν το άτομο που πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα, με περίστροφο των 38 χιλιοστών, πιθανόν «Μάγκνουμ 357», όπως προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
Το συγκεκριμένο όπλο δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του πολύ μακριά. Με απλά λόγια, όποιος πυροβόλησε εκείνη τη στιγμή, πυροβόλησε από απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι της 8χρονης.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μέχρι στιγμής κανείς από όσους έχουν δηλωμένα όπλα στην περιοχή δεν εμφανίστηκε στην Αστυνομία. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι στην περιοχή και να ερευνήσουν επί τόπου, πόρτα πόρτα τα σπίτια.
Δεν αποκλείεται μάλιστα, να πρόκειται για όπλο ακόμα ατόμου που υπηρετεί σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα αναμένονται αποτελέσματα από τις έρευνες.

(in.gr)