Ακόμη μια περίπτωση μαστροπείας με πρωταγωνίστρια μια 47χρονη Λετονή, έρχεται στο φως από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπως και στο παρελθόν που είχαν εντοπιστεί και άλλες αλλοδαπές που εκδίδονταν μέσω αγγελίας σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Η γυναίκα ήρθε από την Αθήνα στο Βόλο για ένα απόγευμα ουσιαστικά, για ερωτικά ραντεβού, αλλά φαίνεται ότι στάθηκε άτυχη, καθώς έπεσε σε αστυνομικό – πελάτη, που έβαλε τέλος στη δράση της.
Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εμφανίστηκε ως “πελάτης” και έκλεισε ραντεβού μέσω ιστοσελίδας με την γυναίκα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου. Το κόστος για ραντεβού με την 47χρονη ήταν 100 €.
Ο αστυνομικός “πελάτης” παρουσιάστηκε το βράδυ στο ξενοδοχείο, πλήρωσε τα χρήματα και όταν η γυναίκα πήρε τα χρήματα προσήχθη από τους αστυνομικούς.
Όπως διαπιστώθηκε, η 47χρονη είχε έρθει στο Βόλο χθες από Αθήνα και αναμένονταν να φύγει το βράδυ. Από την κατοχή της, κατασχέθηκε το ποσό των 100 € (προσημειωμένα χαρτονομίσματα) και πάνω από 100 προφυλακτικά.
Η 47χρονη μετά την κατάθεσή της, αφέθηκε ελεύθερη καθώς το αδίκημα περί εκδιδομένων γυναικών αποτελεί πταίσμα, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που βρίσκονται πίσω από αυτή την υπόθεση και σύλληψή τους.

magnesinaews.gr