Στο φιλότιμο προσπάθησε να ρίξει γιατρούς και φαρμακοποιούς ένας απατεώνας, που μιλούσε σπαστά Ελληνικά και παρίστανε συγκεκριμένο οδοντίατρο, που δήθεν είχε οικονομική ανάγκη και ζητούσε δανεικά χρήματα.
Ο άγνωστος απατεώνας τηλεφώνησε σήμερα το πρωί σε γιατρούς και φαρμακοποιούς του Βόλου, ζητώντας χρήματα και, ευτυχώς, δεν κατάφερε να εξαπατήσει κανέναν.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο οδοντίατρος Δημήτρης Στράκας προειδοποιεί ότι άγνωστος που καλεί από συγκεκριμένο αριθμό προσπαθεί να πείσει φαρμακοποιούς και οδοντιάτρους να του δανείσουν χρήματα γιατί βρέθηκε στην ανάγκη, χρησιμοποιώντας το όνομά του.
Τον κ. Στράκα ενημέρωσε συνάδελφός του και εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, που τον προέτρεψε να κάνει την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.
Ο Βολιώτης οδοντίατρος στην ανάρτησή του αναφέρει «Συμβαίνουν και αυτά…. Με σκοπό την χρηματική εξαπάτηση τις τελευταίες ώρες κάποιος καλεί από το κινητό 6942846615 κυρίως σε φαρμακεία και συναδέλφους. Για να πείσει χρησιμοποιεί διάφορα ονόματα συναδέλφων του νομού, ένα από τα οποία είναι και το δικό μου. Είναι προφανές πως πρόκειται για απάτη και έχει ήδη γίνει καταγγελία στην Ασφάλεια η οποία με προέτρεψε σε αυτή την ανάρτηση. Παρακαλώ κοινοποιήστε».

magnesianews.gr