Δυο 22χρονες, που ετοιμαζόταν να ταξιδέψουν από το Βόλο για τη Σκιάθο, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι λιμενικοί της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με 1,8 κιλά χασίς.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό λιμένα Βόλου, εντοπίστηκε η μία 22χρονη να κατέχει μέσα σε τσέπη του μπουφάν της, μία χάρτινη συσκευασία μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων καθώς και μία ακόμα χάρτινη συσκευασία εντός χειραποσκευής με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,5 γραμμαρίου.
Η 22χρονη από τη Βουλγαρία εντοπίστηκε να κατέχει στη βαλίτσα της τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1.819 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα ναρκωτικά ήταν χωρισμένες σε μια μεγάλη συσκευασία των 1.030 γραμ. και σε τρεις μικρότερες των 250, 264 και 275 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι νεαρές που ήταν παρέα συνελήφθησαν και σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βολιώτισσα φιλοξενούσε στο σπίτι της τη νεαρή αλλοδαπή, που δεν είναι μόνιμη κάτοικος Βόλου, ενώ φαίνεται ότι πήγαιναν στη Σκιάθο για να πουλήσουν τα ναρκωτικά.
Επίσης λιμενικοί συνέλαβαν χθες το πρωί στο λιμάνι του Βόλου τρεις Έλληνες 19, 23 και 29 χρονών, διότι κατείχαν ποσότητες χασίς 1,6 γρ., 7,1 και 1,9 γρ., καθώς και έναν πλαστικό τρίφτη, που κατασχέθηκαν. Οι νεαροί, με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

magnesianews.gr