Παρ΄ολίγο τραγωδία σε υποκατάστημα  γνωστής εταιρείας της Μαγνησίας στη Θεσσαλονίκη, όταν χθες στις 2 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο και χτύπησαν τον φύλακα ασφαλείας.  Το περιστατικό σημειώθηκε στο κατάστημα της εταιρείας εθνικών μεταφορών του Ζήση Ντελόπουλου στη Θεσσαλονίκη, η έδρα της οποία βρίσκεται στο Βελεστίνο, στο  18ο χλμ παλιάς εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας. Ο γνωστός επιχειρηματίας κοινοποίησε τις φωτογραφίες από το κατάστημα μετά την εισβολή των αγνώστων ανδρών.
Όπως ανέφερε στο κατάστημα σημειώθηκε ληστεία από πέντε αγνώστους που παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες.  Νωρίτερα είχαν χτυπήσει άγρια τον φύλακα ασφαλείας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων και αφαίρεσαν χρήματα και υπολογιστές.  Σε ανάρτησή του  ο κ. Ντελόπουλος ευχαριστεί για την  άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που έδειξαν προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι.

e-thessalia.gr