Θύμα απάτης έπεσε μια 88χρονη γυναίκα με προβλήματα υγείας, στο Βόλο το περασμένο Σάββατο, πείστηκε ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού που διαμένει ποσό 2.500 – 3.000 € σε άγνωστους άνδρες που περίμεναν στο δρόμο. Το Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν και άλλες απόπειρες απάτης.
Το περιστατικό της απάτης έγινε το περασμένο Σάββατο στο Βόλο και η κόρη της ηλικιωμένης ενημέρωσε τηλεφωνική την Αστυνομία, ωστόσο επίσημη καταγγελία δεν έγινε ακόμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της και με το πρόσχημα ότι η κόρη της, ενεπλάκη σε τροχαίο της ζήτησαν χρήματα.
Η γυναίκα φέρεται να πείστηκε και να έδωσε ποσό ύψους 2.500 – 3.000 € σε άγνωστα άτομα που στο σημείο που τους είπε, δηλαδή στο δρόμο κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της και τους πέταξε τα χρήματα.
Αφού στη συνέχεια επικοινώνησε με την κόρη της, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για απάτη κι ενημερώθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομία, ενώ εκκρεμεί η κατάθεση της ηλικιωμένης, που αντιμετωπίζει λόγω ηλικίας προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα.
Στο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν και άλλες απόπειρες απάτης από άγνωστους που τους τηλεφωνούσαν με το πρόσχημα τροχαίων ατυχημάτων.

magnesianews.gr